Exhibition time

utstalln_2016_insta

Jag har målat lite.

(English further down…) Stockholm börjar bli kallt, och hösten känns som en bra tid att spendera inomhus med akvarellfärgerna. Så nu blir det utställning!

Vernissage lördag den 19 november kl 12-16 i Flygeln vid Fullersta Gård i Huddinge. Jag har gått och blivit medlem i Huddinge Konstnärsklubb i år, och det här blir mitt intro i klubben, kan man väl säga. Ska bli kul!

Jag ställer ut akvareller från Slussen och Huddinge, och utställningen är öppen lör-sön 12-16 fram till den 11 december.

Fullersta gård är för övrigt ett mysigt ställe, det pågår fler utställningar samtidigt, och finns ett fint fik också. Lagom promenadavstånd från Huddinge station.
Hitta dit: https://goo.gl/maps/c1UJ6QiN4M42

Välkommen! 🙂

I have been painting. Stockholm is getting cold this time of the year, it is a good time to head inside to use up some watercolour paints. So now I have an exhibition coming up soon, a small introduction as a new member of Huddinge Konstnärsklubb (Huddinge Artist club). Opening the 19th of November, 12-16, at Flygeln at Fullersta Gård in Huddinge. (See link above to find this place – super cozy, with other exhibitions open, and a nice café too – well worth a visit!)

Welcome! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.